CONTACT

Voor vragen en/of opmerkingen

Contact

Voor vragen, mail ons gerust naar:
padel@hctilburg.nl

Veel gestelde vragen

Wanneer kan ik lid worden?

Dat kan als er plaats is! Vervolgens kan dat op elk moment in het jaar. Je lidmaatschap gaat in per de 1e van de maand; de contributie wordt pro rato berekend naar het aantal resterende maanden in dat kalenderjaar.

Gaan we externe competitie spelen?

Dit is in de toekomst zeker een wens! Let wel op, voor het meedoen aan bondscompetities worden extra kosten in rekening gebracht.

Komen er proeflessen?

Natuurlijk! De proefles wordt verzorgd door Padelschool Jaspers / JustPadel. Het is het handigst om met vier personen aan te melden, maar anders kijken we ook graag naar de mogelijkheden. Geen materiaal? Geen probleem. Deze kun je gratis testen en eventueel kopen. Aanmelden? Dat doe je door te mailen naar padel@hctilburg.nl

Op welke dagen kan ik training volgen?

Er wordt op meerdere dagen in de week les gegeven, soms ook in het weekend.

Moet ik lid zijn om een training te kunnen volgen?

Ja. Je kunt wel een proefles volgen om te bepalen of padel iets voor jou is. Om lessen te volgen, moet je ingeschreven zijn als lid.

Moet ik nog baanhuur betalen?

Nee, dat is in jouw lidmaatschap inbegrepen

Zijn er clinics mogelijk?

Zeker. Voor teams, vriendengroepen of bedrijven biedt Justpadel clinics aan. Daarbij krijg je uitleg en groepstraining onder leiding van een ervaren padel docent; tevens worden materialen in bruikleen gegeven. Voor meer informatie en een prijsopgave? padel@hctilburg.nl

Gaan we interne competitie spelen?

Dat lijkt ons ontzettend leuk. Maar op dit moment is alles erop gericht om de padelbanen aangelegd te krijgen en padel ‘up en running’ bij HC Tilburg. Als dat eenmaal draait willen we zeker interne toernooitjes en competitie gaan spelen.

Wanneer krijg ik een bevestiging van mijn inschrijving?

We proberen binnen 48 uur je inschrijving te bevestigen.

Ik ben geen lid, kan ik wel een baan huren?

Nee, vooralsnog niet. We willen padel echt aanbieden aan de leden van HC Tilburg.